Simple men unikke måder at pifte dit udseende op på

https://guldbrandsenjuveler.dk/brands/ole-lynggaard/

Vi kender alle sammen godt den følelse, hvor der skal ske et eller andet nyt. Det er tid til forandring. Det må bare helst ikke være en alt for stor forandring, for det har vi heller ikke overskuddet til. Der findes heldigvis bedre måde at imødekomme trangen til det nye på, end at få din frisør til at lave permanente krøller og farve håret blåt. Du har sikkert hørt før, at det er de små detaljer, der udgør den store helhed. Hold fast i den tanke, for det er netop helt korrekt. Et par nye øreringe, en hårspænde eller et ole lynggaard silkearmbånd har en større effekt, end du lige går og tror.

Praktisk og smuk

Ét af de mest oftest stillede spørgsmål, når man er ude og shoppe, er, hvorvidt man kommer til at bruge det igen. Det er derfor en ovenud lykkelig følelse, når man finder noget, der kan kombineres til nærmest alle slags tøjvalg. Det smukke silkearmbånd er en kamæleon, når det kommer til at sammensætte og udtænke gode outfits. Det kan bruges i alle former og sammenhænge. Der er altså ikke én social begivenhed, hvor det lille armbånd ikke kan deltage. Silkematerialet er meget diskret, så det tager ikke for meget af dit udseendes opmærksomhed. Tværtimod gør den opgaven som et tilbehør helt udmærket. Lukningen følger i smykket æstetik, så der ikke sidder en stor lås og bryder med stilen. Materialet gør, at smykket ikke bliver for tungt rundt om dine håndled, så det ikke føles klodset eller besværligt at have på. Det er supersmart, at det fås i tre forskellige størrelser. Der er ikke noget, der er mere irriterende, end et smykke der sidder og klemmer. Faktisk er det næsten endnu værre, hvis smykket rutsjer rundt på håndleddet. De tre størrelser, small, medium og large, eliminerer chancerne for, at dette sker. Størrelserne er tætte, og varierer kun med 2 cm. Der er helt sikkert ét i din størrelse.

https://guldbrandsenjuveler.dk/brands/ole-lynggaard/

Skal vi gå hele vejen?

Det er ikke nok med et smykke, der kan fremstå både praktisk og diskret, samtidig med at det er elegant og stilfuldt. Hvis du står og skal til et finere arrangement, eller hvis du, eventuelt, synes det bliver lidt for stilrent, så byder dette tilbehør på flere muligheder endnu. Du har faktisk muligheden for at gøre armbåndet til et personligt og unikt tilbehør. Med Sweet Drops kan du påsætte små vedhæng, der skaber helt nye dimension. Oplevelsen af armbåndet rammer nye bredder, og nu er du selv i kontrol over, hvor enestående du vil gøre det. Du kan anskaffe dig tilbehøret i flere unikke og strålende farver, så du heller ikke begrænses af farvekoordinering. Ole Lynggaard rammer brede nuancer af populære farver. Så hvis du elsker brune nuancer, kan du både få armbåndet i ’camel’, ’chokolade’, ’safari’ eller ’champagne’. Det er faktisk kun dig selv, der kan sætte grænserne for, hvilket udtryk dine smykker skal give. Du har kontrollen, så byd den velkommen og få dine veninder til at dåne over dit praktiske, men smukke, armbånd.