Mangler du en terrassedør?

terrassedør

Findes der noget bedre?

Det er sommer, vennerne er på besøg, på grillen sprutter et par bøffer og nogle pølser. Der er øl på bordet, dyppelse og krydderier. I sidder sådant set bare og venter på maden er klar.

I Danmark elsker vi at bruge vores haver og terrasser til at hygge. Især om sommeren, når vejret endelig er til det. Så samler vi os og får en sludder for en sladder over noget godt mad.

Om sommeren står vores terrassedør altid åben, kunne man sige. Åben for gæster og forplejninger. Derfor skal terrassedøren også bare være i orden.

www.vinduesgrossisten.dk kan du inde terrassedøre til enhver smag. Så hvis du står og mangler en ny og smart terrassedør, så du kan blive sommerklar, så giv hjemmesiden et kig!

terrassedør

En uundværlig del af din havehygge

En god terrassedør er en uundværlig del af din havehygge. En god terrassedør sikrer nemlig nem og hurtig adgang til din terrasse, så du ikke skal hele vejen rundt om huset. På den måde bliver det lettere at servere dine gæster ude på terrassen.

Der er mange terrassedøre at vælge imellem – og i alle slags farver. Du har derfor frit valg på alle hylder. Tænk på hvilket udtryk du gerne vil have, din terrasse skal have. Det kan hjælpe dig godt på vej mod den perfekte terrassedør.

Men det er ikke kun udseendet og designet, hvor du har masser af valg på hylderne. Det er også materialet. Det er nemlig muligt at bestille en terrassedør i enten aluminium, plast eller træ.

Det er op til dig, hvilket materiale, der passer dig bedst. Hvis du vil have det klassiske look er træ nok den mest oplagte mulighed. Vil du til gengæld hellere have en terrassedør, som du ikke skal tænke for meget over, er plast eller aluminium gode muligheder. De kræver ikke lige så meget vedligeholdelse.

På en pris beregnet ud fra dine valg

Prisen på din terrassedør bliver beregnet ud fra dine valg. Derfor kan du selv bestemme, hvilken prisklasse du gerne vil havne i. Jo flere funktioner, din terrassedør har, ja – jo dyrere bliver den.

Det er f.eks. muligt at børnesikre din terrassedør, så dine småbørn ikke selv kan gå ud og ind. Det kunne være en god idé, hvis du har have op til en trafikeret vej eller bare har en fælleshave, du ikke vil have børnene rendende i.

Derudover kan du også få en indvendig lås i din terrassedør. Terrassedøren kan i forvejen låses med håndtaget, men en indvendig lås gør din terrassedør endnu mere resistent overfor indbrud.

Det er også muligt at få installeret en bremse i din terrassedør. Det betyder, at terrassedøren kan holde sig åben af sig selv. På den måde kan du let lufte ud, når den danske sommer bliver for meget af det gode.

Så hvad venter du på? Får taget dine mål til terrassedøren og få en skræddersyet terrassedør leveret til dig. Så kan sommeren og grillaftenerne bare komme an!