Køb et fadølsanlæg til din næste fest

fadølsanlæg

Når man skal holde en fest, så er der mange ting, som man skal have styr på. En af de ting er, hvad der skal serveres af drikkelse til gæsterne. Det er gået hen og er blevet populært med et fadølsanlæg til fester. Det synes mange er sjovt. Mange kan godt lide at skænke deres egen øl op. Og for mange betyder det noget at sidde med et glas i hånden end med en dåse eller en flaske.  

Sjovt med et fadølsanlæg til en fest 

Mange vil synes, at det er sjovt med et fadølsanlæg til en fest. Man undgår at skulle opbevare en masse dåser og flasker ved at bruge et fadølsanlæg. Man er samtidig fri for at skulle bortskaffe alle de tomme øldåser og flasker. Med et fadølsanlæg kan man vælge at bruge plastikbægere. Man kan stille nogle tomme sække frem rundt omkring, hvor folk kan smide deres tomme plastikbægere ud. Dermed undgår man samtidig en masse oprydning dagen efter festen.  

Fadølsanlæg til private fester 

Hos https://tapshop.dk/ kan man købe fadølsanlæg. Det er både til private og til virksomheder. Det kan være, at man står og skal holde en 40-års fødselsdag, og man gerne vil have et fadølsanlæg til festen. Det kan også være, at ens virksomhed holder firmafester et par gange om året, så kan man også vælge at købe et fadølsanlæg til det. De tilbyder også leje af fadølsanlæg. Det er praktisk, hvis man står og skal holde en fest, hvor man gerne vil have et fadølsanlæg, men hvor det ikke kan betale sig at købe et. Der kan man så vælge at leje et. De har gode fadølsanlæg, som bruges af professionelle i branchen.  

Fadølsanlæg til erhverv 

Man kan også som virksomhed stå og mangle et eller flere fadølsanlæg. Det kan være, at man har en restaurant, hvor man gerne vil servere fadøl. Det kan også være til et tivoli, en forlystelsespark eller en campingplads. Der får man ofte bestillinger på fadøl, så der er det vigtigt, at man har et godt fadølsanlæg, så man undgår skuffende kunder. 

Forskellige slags fadølsanlæg 

Man kan få forskellige slags fadølsanlæg. Fx kan man få et fadølsanlæg med en enkelt hane, men man kan også få den med to haner. Det kommer an på, hvor meget at man skal bruge den. Hvis det er til en stor virksomhed såsom en restaurant eller bar, så kan det være nødvendigt med to haner, men hvor det er til en lille campingplads, så kan det måske være nok med en enkelt hane. Det er også vigtigt at undersøge, om der er indbygget luftkompressor. Med en indbygget luftkompressor, så undgår man at skulle have en flaske med CO2 koblet til. Den indbygget luftkompressor leverer trykket til at presse øllen ud af anlægget. Man skal også kigge på hvor mange liter øl, at et fadølsanlæg kan levere i timen. Hvis man har en stor virksomhed, hvor man serverer mange fadølsanlæg i timen, så er det vigtigt, at man vælger en, der kan skænke flere liter drikkevare i timen.