Giv dit hår et glow-up over sommeren

davines

Om sommeren har man endelig tid til at slappe af og være sammen med familie og venner. Det er også nu, hvor der virkelig er tid til at tage til fester og i byer. Saltvandet fra strandture kan godt være hårdt mod ens hår, hvilket kan være irriterende, når man gerne vil se godt ud til sommerens mange fester.

Sørg for at have ordentlig hårpleje

En ordentlig rutine, når det kommer til vask og pleje af ens hår, spiller en vigtig rolle for dets sundhed og udseende. Sundere hår vil være mere glansfuldt og nemmere at arbejde med. Glansen kommer fra sundt og glat hår. Glansfuldt hår har også sværere ved at blive uglet, som kan spare dig fra dårlige hårdag og hjælpe dig med at komme hurtigere ud ad døren. For at give dit hår de nødvendige olier og næring, er det vigtigt med gode produkter, som dem fra Davines, der kan købes på www.hair247.dk/shop/davines-430s1.html Hårprodukterne fra Davines kommer fra Parma i Italien, og de er fyldt med lækre ingredienser. Udover at være effektive til at pleje dit hår, så har Davines også stor stolthed i at være et bæredygtigt brand. Det betyder, at Davines ikke kun er godt for dit hår men også miljøet.

davines

Pas på med at vaske dit hår for meget

Når det er varmt, og man sveder, kan det være fristende at tage ekstra mange bade. Man skal dog passe med at vaske ens hår for ofte. Hovedbunden laver naturlige olier, som er vigtige for at oprette glansen i dit hår. Hvis du vasker dit hår for tit, fjerner du den olie, og dit hår kan derfor blive gråt og livløst. Hvis du vasker dit hår dagligt, kan du med fordel arbejde mod kun at gøre det hver anden eller tredje dag. Bare fordi du ikke vasker dit hår, betyder det ikke, at du ikke kan gå i bad. Du kan købe en badehætte, som holder dit hår tørt, imens du er i bad. Hvis du føler, at dit hår er en smule fedtet efter første dag, kan du friske det op med tørshampoo. Når du bruger tørshampoo, optager det overskydende olie fra håret, så det ikke ser fedtet ud.

Find alternativer til varme

Mange bruger enten glattejern eller krøllejern til at style deres hår. Hvis du er en af dem, som elsker glat hår eller flotte krøller, så kender du måske også til varmeskade. Hvis du bruger for kraftig varme eller varmer dit hår for længe, så kan du ende med at skade dit hår. Når dit hår er varmeskadet, bliver det stift og skrøbeligt. Selvom det er flot med krøller, så er det mindre flot med svagt og skadet hår. Heldigvis kommer der flere og flere alternativer til krøllejern og glattejern, så du kan undgå at skade dit hår. Du kan nemt lave varmeløse krøller, hvor du lader vådt hår tørre om et bånd, så det holder krøllen, når du tager håret ud. På den måde skal du ikke gå på kompromis med styling, selvom du vil undgå varmeskade.