Tag et praktikophold som sygeplejerske i udlandet 

praktik sygeplejerske

Er du ved at uddanne dig som sygeplejerske? Jamen, burde du så ikke overveje, om du skal have dig et semester i udlandet? Du kan gøre det på adskille steder i dit uddannelsesforløb. Og du har mulighed for at komme til nogle virkelig interessante steder. Steder, som virkelig har brug for din hjælp. Så ikke nok med at du vil lære rigtig meget faglig viden, ikke nok med, at du vil udvikle dig meget personligt og mentalt så vil du også bare være en kæmpe hjælp. Så hvad siger du? Lyst til at give en hånd med? 

Verdenen har brug for dig 

Der er steder, hvor man virkelig har brug for hjælpen. Man bliver altid lidt skræmt over hvor mange steder det desværre er. Bare kig inde på Try Medics – praktik for sygeplejerske, hjemmesiden, hvor du blandt andet kan tilmelde dig. Men se det som din mulighed for at hjælpe rigtig mange mennesker. Se det som din mulighed for at gøre en forskel i verdenen. Du vil vel gerne være sygeplejerske for at hjælpe så mange mennesker, som overhovedet muligt? Elles, i hvert fald se det her, som din mulighed for at udvikle dig selv rigtig meget! 

En af de rigtig gode ting, ved sådan et udlands praktik sygeplejerske ophold, er at du bliver sat sammen med en mentor. En som har rigtig god erfaring, og én som har rigtig god erfaring med lige netop et sted som det uland, du er kommet til. Man lærer nemlig ekstra meget, når opgivelserne, ikke er lige så ideale, som herhjemme i Danmark. Og når du så bliver sat sammen med denne mentor, så er der rig mulighed for, at din mentor kan lære dig rigtig, rigtig meget. Se det som din mest direkte vej, til at god viden. 

Man er aldrig alene i sikre i rammer 

Men du skal ikke være bekymret for at tage alene afsted. Du bliver aldrig sendt afsted alene. Du vil have en masse medstuderende med dig. Så i tager afsted som et hold. Dette er både, så du har nogle at være sammen med derhenne, og så du har nogle du kan studere sammen med. Det er jo et uddannelsesophold, så du skal forvente at studere og lærer en masse. Det betyder nok også at du skal dele din mentor, men det er jo ikke anderledes, som at dele underviser. 

Og sidst men ikke mindst, så er du selvfølgelig altid sikker. Nogle gange kommer man til nogle lidt udsatte områder, men man vil aldrig blive sendt et farligt sted hen. Man er sikker. Der er blevet gjort foranstaltninger for, at de rammer du kommer til at bo under, er helt sikre. Så du skal ikke være bekymret på forhånd, for at der kan ske noget eller der skulle opstå noget. I så fald er der mennesker til stede til at beskytte dig. Og, hvis du ønsker det, kan du altid komme tilbage igen, hvis du får det ubehageligt. Du skal have dig et godt ophold!