Skal du bruge mobilhegn, er de ganske nemme at leje

mobilhegn

Noget, man ser mange steder, er mobilhegn. Større eller mindre områder, der er indhegnet, så folk uden adgang ikke kommer ind. Denne form for indhegning bruges til rigtig meget. For eksempel til festivaler, forskellige arrangementer og meget, meget mere. Det er smart og belejligt at leje mobilhegn, da man ellers selv skal have det stående, når man ikke bruger det. Samtidig er det ganske nemt at flytte rundt med, hvorfor mange blot vælger at leje det, når der er behov.

Mobilhegn kan bruges til flere formål

Et hegn forbindes ofte med noget, der skal holde uvedkommende gæster ude. Men det kan også bruges til opdeling af en masse forskelligt. Det kan være opdeling af forskellige varer, parkeringspladser, koncerter og en masse andet. Læs mere hos https://teltservice.dk/shop/hegn-28s1.html. Det er bare med at udnytte muligheden for nem indhegning med det smarte hegn. For det bliver nemlig ikke nemmere. Det er hurtigt og simpelt at sætte det op. Og det er en stor fordel, hvis du har en masse hegn, der skal sættes op. Om du så selv sætter det op, eller du hyrer nogen til at gøre det. Selvom mobilhegn typisk ikke er så tungt, fylder det dog alligevel en del. Derfor er det klart nemmest at være to om arbejdet. 

Mobilhegn bliver ofte lejet af firmaer til diverse arrangementer og den slags. Men du kan også bruge det som privatperson, hvis behovet er der. Det kan for eksempel være, hvis du har gang i et større projekt i haven. Det er ikke så vigtigt, så længe du kan få det sat op. Så er det jo bare at bruge det efter behov. Mobilhegn bruges dog typisk mest på byggepladser, hvor man gerne vil indhegne området, så ingen kommer ind på pladsen og kommer til skade. Men det kan bruges til en hel del.

Det er ikke særlig dyrt at leje mobilhegn

Det er klart, at det koster noget at leje mobilhegn. Ofte bruges det i kortere perioder, men det kan også være i lang tid ved for eksempel en byggeplads. Ofte har firmaet, der bygger på pladsen, dog selv den slags. Vil du for eksempel bruge hegn til en festival, er det måske tre eller fem dage, du låner det. Det er muligt at leje 25 styks mobilhegn til omkring 1600 kroner i en uge. Det er egentlig ret billigt. Disse er 3,5 x 2 meter, hvilket også dækker en hel del.

Har du et større område, der skal indhegnes, kan det hurtigt føles uoverskueligt. Men er I to mand om arbejdet, går det faktisk ganske hurtigt. De vejer nemlig ikke så meget, og er ganske overskuelige at tage og rykke rundt på. Normalt vil man bruge nogle klodser som hegnet skal stå i. Ellers kan det ikke rigtigt stå op. Disse er også nemme at rykke rundt på. Så alt i alt er det en ganske nem opgave, de fleste kan håndtere. Det er bare lige med at finde en partner, så det går lidt hurtigere.