Når kontrasterne gør en stor forskel

Er du typen der gerne vil have et look, der giver  dig lidt ekstra kant og personlighed? Så er det oplagt at kigge på og benytte tøjet fra det danske Baum und Pferdgarten. Et tøjmærke, der har udviklet sig til internationalt kendt brand, hvor kontrasterne i tøjet gør en stor forskel.

Skabt i 1999

Det var i 1999 at Rikke Baumgarten og Helle Hestehave startede deres tøjbrand  Baum Und Pferdgarten. Det gjorde de med udgangspunkt i København og med deres egne navne som udgangspunktet til navnet på deres brand. Allerede fra starten var ideen at lave et internationalt brand med den modebevidste kvinde som målgruppe. Konceptet er at tøjet skal skille sig ud med flotte farver, stilfuldt outfit og lavet i et moderigtige materialer. Baum Und Pferdgarten har etableret sig som et internationalt nichebrand, men hele tiden er holdt fast i den danske arv. I mere end 25 lande findes butikker, der handler Baum Und Pferdgarten og naturligvis foregår der et stort salg online via virksomheden egen webshop. Med andre ord tøjet fra Baum Und Pferdgarten er meget tilgængeligt for alle.

Også råt

For mange kvinder handler det om at finde den rette balance mellem råt og feminint i udtrykket. Det kan være en rigtig svær balance. Og nogen gange vil man være mere til en ene side end den andet. Selvfølgelig meget afhængig af situationen. Om det er arbejde eller fest. Eller bare ud fra det humør du er i. Hele den balance bliver meget lettere med Baum und Pferdgarten. For det bliver bare lettere at mixe farver med et sort look eller mønstre med farver. Feminine ting som silker og blonder kan sammensættes med andet tøj i råt look. Find eksempelvis en fin baum und pferdgarten kjole og giv den et twist af din egen stil.

Tilbyder alle items

En af de store fordel med Baum und Pferdgarten er at de producerer alle de items som en kvinde har brug for i sin garderobe. Det meste med en lille twist eller detaljer, der gør det så meget anderledes. Du kan ofte bruge tøjet år efter år, og hele tiden få noget nyt ud af det. Du får virkelig mulighed for a ramme en personlig stil, også hvis du i forvejen er en kvinde, der har overskud til at skabe og udfolde dit eget udtryk. Du kan med andre ord understrege din personlighed med Baum Und Pferdgarten.

Køb på FashionDeluxe.dk

Som ved det meste andet er det også lettere at købe tøj fra Baum Und Pferdgarten online. Og det er oplagt at gøre det via FashionDeluxe.dk. En webshop hvor de altid har fingeren på pulsen. Her kan du i ro og mag hjemmefra, sidde og finde modetøj fra både danske og internationale mode brands. Den modebevidste mand og kvinde kan altid finde noget på fashionluxe.dk. Og det både til hverdag og fest. Desuden er kundeservice i top, også med mulighed for at bytte eller returnere tøjet i en fysisk butik i Odense.