Tre trends indenfor spisestueindretning 

Spisebord i valnød

Vil du gerne give dit spisebord et makeover? Drømmer du om nye møbler med et fedt twist, som giver spisestuen et moderne præg? Spisestuen er en central del af hjemmet. Det er et samlingspunkt, hvor vi mødes til samvær og lækker mad. Det er vigtigt med en hyggeligt indrettet spisestue, som indbyder til gode stunder med venner og familie. Hvis du gerne vil have en spisestue, som er opdateret på alle de seneste trends indenfor interiør, så læs videre her. 

Et smukt spisebord i valnød 

Spisebordet er en grundlæggende del af spisestuen. Man kan ligefrem sige, at det er det vigtigste møbel i rummet, da det er derfra, hvor alle måltider indtages. Hvis du gerne vil have et nyt spisebord, som emmer af funktionalitet og flot design, bør du overveje at købe et spisebord i valnød. Møbelproducenten Nøyer har lavet et smukt Valnød spisebord med et klassisk og enkelt design. De har indtænkt innovative detaljer, som giver bordet kant, mens det også er præget af klassisk tidsløshed. En af fordelene ved at spisebord i valnød er, at materialet kan holde sig pænt i mange år. Det tåler slid og brug, hvilket er en god, funktionel værdi.  

En lampe fra genbrug 

Det er også essentielt med god belysning over spisebordet. Genbrug er mere trendy end nogensinde før, og det er oplagt at finde en cool genbrugslampe til pladsen over spisebordet. I genbrugsbutikker og antikforhandlere kan du finde masser af smukke, gamle lamper. Nogle gange kan du endda være heldig at finde designerlamper til en god pris! Det kan godt være, at du må indstille dig på, at jagten på den perfekte genbrugslampe tager tid. Nogle gange kan du være heldig på Den Blå Avis, hvor du også kan oprette søgeagenter. Den lange jagt er til gengæld det hele værd, når du en dag sidder med en unik, smuk lampe med en god baghistorie.  

Drop de hvide vægge 

Hvide vægge er neutralt, men det er også lidt kedeligt og upersonligt. Hvorfor ikke pynte de nøgne vægge med noget smukt kunst, som er flot at kigge på? Der er masser af muligheder for at finde smukke værker til væggene. Hvis du gerne vil have et kunstværk fra en anderkendt kunstner, kan du starte med at gå på jagt i gallerier og auktionshuse. Her kan du finde værker af både nulevende og døde kunstnere, og der vil uden tvivl være noget, som falder i din smag. Du kan uden tvivl finde malerier i både abstrakt og figurativ stil. Nogle er mere minimalistiske og passer derfor ind i de fleste typer indretning. Andre har knald på farver og udtryk, hvilket skaber et mere markant udtryk. Find noget, som ræsonnerer med dig, og som du har lyst til at kigge på til dagligt.  

Hvis du gerne vil have noget billigere, kan du også finde smukke kunstplakater på internettet. En plakat i en flot ramme kan gøre en stor forskel. Du kan også overveje at støtte den unge og upcoming kunstscene, hvor du ofte kan finde værker til en billigere pris. Hvem ved – måske bliver værket mange penge værd en dag?