Ferie der passer både børn og bedsteforældre – og dem midt imellem

Camping Silkeborg

Drømmer du om en ferie, hvor du både kan flade ud og slappe af, mens der stadig er nok at give sig til, hvis du skulle få lyst? Så kunne det godt være, du skulle se lidt nærmere på camping. Hvis du ikke har prøvet at campere før, kunne du gå hen og blive positivt overrasket. Camping er bestemt ikke bare camping. Pladserne rundt om i landet er vidt forskellige, og nogle af dem tilbyder nærmest alt, hvad du kan forestille dig. Der er en grund til, at ferieformen er så populær i Danmark.

Fred og ro eller pool og hoppeborg

Det er heldigvis ikke sådan, at du skal have din egen campingvogn eller et kæmpe familietelt for at tage på camping. Du kan leje dig til begge dele, og hjemmefra tjekke, hvordan din nye feriebolig er placeret i forhold til både natur og andre gæster. Prøv for eksempel at tjekke https://www.bryrupcamping.dk/. Her kan du få en plads, hvor du nærmest er uforstyrret og har den skønneste udsigt. Du kan altså campere, også selvom du måske ikke gider være omgivet af naboer hele tiden. Pladsen er placeret mellem søerne nær Silkeborg og bygget op i terrasser, og på den måde kan man dele det smukke landskab uden at skygge for hinanden. Og når du bliver træt af at se på alt det underskønne grønne, kan du hanke op i børn eller børnebørn og smutte ned til hoppeborgen, legepladsen eller poolen. Og bagefter kan du banke dem i minigolf – eller omvendt.

Camping Silkeborg

Noget for både vandhunde og hesteelskere

Poolen, som i øvrigt er afskærmet, så forvildede tumlinger ikke falder i, minder mest af alt om noget, man ser under ferier sydpå – med både vandrutsjebane og solsenge til dem, der bare vil kigge på. Skulle man ikke lige være vandhund, kan man både opleve trylleshows, kreativt værksted, hesteridning og masser af andre sjove arrangementer. Dem er der selvfølgelig flest af i børnenes sommerferie, men der er nu også drysset en god del ud på resten af året.

Fred og ro eller pool og hoppeborg

Hvis du gerne vil på camping nær Silkeborg, men ikke er til campingvogne, har pladsen også søde træhytter, der giver helt svenske fornemmelser. Og er du afsted med større børn – eller uden – arrangerer pladsen ølsmagning, MTB-ture, grillaftener og meget mere. Den slags arrangementer er jo i øvrigt glimrende chancer for at lære nye mennesker at kende, hvis du har lyst til det. Så bliver ferien også lidt sjovere.

Klimavenlig ferieform

Hvis du ikke vil tilbringe hele ferien på pladsen, er der meget at lave i selve byen. Her finder du både museer, dyreoplevelser, parker og hvis du kan lide at sejle, er det let af få sin lyst styret. Skulle du have teenagere, der skal motiveres lidt, er camping i Danmark en meget klimavenlig ferieform, der ikke involverer hverken fly eller tusindvis af kilometer i bilen. At man samtidig støtter dansk økonomi, er jo kun en bonus.