Der er god grund til at hoppe med på K-beauty bølgen

korean beauty

Hvis du interesserer dig bare en lille smule for hudpleje, så kan du næsten ikke have undgået at høre om Korean beauty skincare.  
 
Korean beauty har eksisteret i rigtig mange år, men inden for de seneste år har det virkelig taget verden med storm, har du endnu ikke prøvet det, så læs herunder hvordan du kommer i gang og hvorfor du bør gøre det. 

Derfor skal du prøve det 

Koreansk hudpleje handler om at passe på, forebygge og hjælpe huden med at skabe balance, men det handler lige så meget om at give sig god tid, forkæle sig selv og have det godt.  
Så selv om de typiske 10 trin i koreansk hudpleje kan virke meget overvældende så bør du som minimum prøve alle trinene mindst en gang, inden du beslutter dig for om det er værd at bruge tid på.  
Vil du se rigtig gode resultater så prøv det et par uger, men sandsynligheden for at du dropper det igen, den er altså ret lille. 

Et stort udvalg af produkter 

Eftersom korean beauty er et kæmpe hit, så er der også et stort udvalg af produkter. 
Det kan selvfølgelig gøre det lidt svært at vælge, eller vide hvilke produkter der egner sig bedst.  
Din hud er unik og du kan derfor med fordel prøve dig lidt frem. Hos https://surisuri.dk/ kan du f.eks. bestille en lækker box hvor du hver måned får udvalgte produkter fra korean beauty, og på den måde kan du starte stille og roligt ud med at finde de rigtige produkter   

Gode produkter fra en professionel forhandler 

Indehaveren bag Surisuri har altid haft en særlig fascination af korean beauty og forhandler derfor kun de allerbedste produkter inden for branchen, så hvis du er i tvivl eller har spørgsmål, så er det en god ide at købe korean beauty hos surisuri, fordi du her får en kundeservice i top og en super professionel vejledning med produkterne.  

Forstå rutinen og produkterne 

Har du aldrig prøvet korean beauty før, så kan det være en fordel at læse lidt om de 10 trin, og hvilke produkter der skal bruges. Når du ved hvad du skal kigge efter af produkt til hvert trin, så er det nemmere at sammensætte dine egne favoritter.  
 
Inde på Surisuri finder du også masser af guides der forklarer alt om rutinen og de forskellige produkter der bruges i korean beauty, så du er helt sikker på hvad du gør, og hvorfor. 

Implementer det der giver mening 

Som sagt er din hud unik, og det er måske ikke alle 10 trin i korean beauty der giver mening for dig.  
Det kan også være svært at finde tiden til at gå så meget op i huden, så derfor kan du med fordel starte med at implementere de trin der fungerer godt for dig.  
Du kan også vælge at udføre hele korean beauty rutinen nogle dage, og andre dage nøjes med lidt mindre. Det gode ved hudpleje er jo at du kan gøre som du har lyst.