Alt du skal vide om terapi i København

terapi København

Alle kan i ny og næ have brug for at tale omkring sit liv. Mange har mennesker omkring sig, som glædeligt lytter – både i de gode og i de mindre gode stunder. Ikke desto mindre kan mange mennesker få brug for at tale med en professionel, som man samtidig ikke kender privat. I den anledning kan du heldigvis få god hjælp og professionel terapi København. Hvis du vil vide mere, skal du læse med lige her.  

Hvor får man terapi?  

Hvis du leder efter terapi i København, er The Praxis et oplagt valg. Her kan du få psykoterapi og parterapi, som foregår under autentiske møder. Forløbene for terapi i København svinger meget, og det er op til den enkelte person. Det kan du snakke med din terapeut om. Nogle har blot brug for enkelte konsultationer for at føle sig dækket ind, mens andre har brug for længerevarende forløb. Det vigtigste er, at du og din terapeut er enige om, hvordan forløbet kommer til at foregå. Husk på, at også klinikker for terapi i København er underlagt tavshedspligt, så du kan roligt åbne dit hjerte i disse rammer.  

Hvorfor har man brug for terapi?   

Der kan være mange forskellige årsager til, at man har brug for terapi. Mange forbinder terapi i København med et hektisk liv eller traumatiserende oplevelser. Det kan naturligvis også godt være tilfældet, men sommetider har mennesker også bare brug for at snakke. Du behøver derfor bestemt ikke have en følelse af ustabilitet i dit liv for at kunne have behov for terapi. Mange gange er det bare rart at vende hverdagen med en professionel terapeut, som kan sætte unikke tanker hos dig i gang om dig selv.  

Det kan ligeledes være, at du og din partner har brug for parterapi. Mange kærestepar eller ægtepar benytter sig faktisk af parterapi. Parterapi kan være en god måde at komme igennem kriser i parforholdet, hvis man er faldet ud af den syvende himmel, men egentlig gerne vil vende tilbage til forelskelsens rus. Det kan også være traumer i familien, som kræver, at man får vendt et par ting. Der er ikke det, som terapi i København ikke kan klare.   

Hvad er psykoterapi?   

Psykoterapi i København kan hjælpe dig med at lære dig selv meget bedre at kende. Det betyder, at du vil komme til at blive meget mere opmærksom på dig selv samt de valg, som du gennem hele dit liv kommer til at træffe. Det betyder ikke, at du altid vil træffe de rigtige valg, men du vil blive mere rustet til at forstå, hvorfor du handler, som du nu engang gør. Hvor lang tid forløbet tager, kommer an på, hvad du har med i bagagen, og hvem du er som person. Langt de fleste føler dog allerede en form for lindring efter første omgang terapi. I terapiforløbet vil du komme til at arbejde med nutiden. Fortiden er kun skabt for at kunne opfinde dårlige undskyldninger til at fortsætte en uhensigtsmæssig adfærd.