Sådan får du flotte negle

gel negle

Vi må ikke glemme neglene. Mange af os går rigtig højt op i vores udseende, men vi har det af og til med at glemme neglene. Neglene er vigtige også at holde pæne, sunde og rene, hvis man gerne vil fuldende ens udseende og føle, at man er rigtig pæn og præsentabel at se på.

Men hvad kan man egentlig gøre for at holde sine negle pæne? Læs med her og lær lidt omkring gel polish, og hvordan du holder dine negle sunde.

Flotte farver med gel polish

Med gel polish er man sikker på altid at kunne have en sund og flot farve på sine negle. Gel polish kommer i dag i mange forskellige slags farver, så man både kan vælge meget neutrale farver hvis det mere er ens smag. Men der er skam også plads til de personer, som godt kan lide lidt ekstra farve på deres negle.

https://nrkosmetik.dk/collections/semilac-uv-hybrid kan du finde en masse flotte gel polish. Som du kan se er der mange forskellige slags at vælge imellem hvilket giver dig en rigtig stor frihed. Der er ikke grund til at gå på bekostning med sig selv og ens egen personlige mode.

Vælg gel polish hvis du gerne vil have en neglelak, som holder i rigtig lang tid. En af de helt store fordele ved gel polish fremfor almindelig neglelak er, at gel polish holder i meget længere tid. Når det først er blevet hærdet ordentligt under lidt UV eller LED lys, så er du sikker på, at det også holder i et godt stykke tid.

På den måde kan du altså også spare en helt masse tid og penge, fordi du ikke hele tiden skal smøre neglelak ovenpå dine negle. Med gel polish kan du blot påføre det en gang og så ellers rende rundt med det i et godt stykke, før det er tid til at fjerne det gamle og få et fint nyt lag lagt på.

røde negle

Sund krop gør sunde negle

Det er skam ikke kun din krop som mærker det, hvis du ikke behandler den ordentligt og for eksempel ikke får ordentlig kost eller får rørt dig nok. De næringsstoffer, som er i din mad, går også i dine negle. Så hvis du gerne vil have flotte negle, så er det blot et andet tegn på, at du bør gå i gang med at spise lidt sundere, end du måske allerede gør.

Spis sundt både for din krops skyld og dine negle. Alting på din krop får det i bund og grund meget bedre af, at du spiser sundt. Selvfølgelig må man gerne spise usundt af og til – så længe det bare ikke er normen.

Husk også på ikke altid at rende rundt med gel polish eller neglelak på dine negle. Dine negle skal have tid og plads til at ånde. Det er ikke sundt for dem at have konstant neglelak på sig, selvom det ikke gør noget, hvis man render rundt med gel polish af og til på sine negle. Så længe du giver dem lidt tid til også at trække vejret uden det, så går det helt fint.