Sådan eksperimenterer du billigst med e juice

E cigaret startpakke

Der findes så mange forskellige slags e væske i dag, at det kan være fristende at prøve dem alle sammen af – men det er jo ikke lige sikkert, at man har pengene til at gøre det. 

Selvom en enkelt e juice ikke nødvendigvis koster det hvide ud af øjnene, så kan mange bække små hurtigt blive til en meget stor å. Det handler dermed om at finde frem til en billig måde at eksperimentere med forskellige e væske. Læs mere her for inspiration til, hvordan du gør det. 

Find en billig webshop  

Først og fremmest kan det godt betale sig at bruge lidt tid på at finde frem til en billig webshop, hvorigennem man kan købe mange forskellige former for e juice, uden at det kommer til at ruinere en fuldstændig. På https://gosmoke.dk/ kan du for eksempel finde en sådan workshop, men du kan også prøve selv at grave videre på internettet for at finde frem til din egen webshop. 

Tag gerne både et kig på, hvad de forskellige e væske koster på denne webshop, samt hvad det er de tager for forsendelsen. Den skal man nemlig også betale for, når man køber e væske hjem fra nettet. 

Se også samtidig om de har mange forskellige slags e juice, som du kan vælge imellem, og at alle disse forskellige slags e juice rent faktisk passer til din e cigaret. Det er nemlig ikke alle e væske, der gør det, da det kan komme meget an på både mærke og model for din e cigaret. 

Spørg en god ven om I skal dele  

Hvis du har en god ven, som også benytter til e cigaret og gerne vil prøve mange forskellige slags e juice til af, så kan de passende prøve at købe nogle forskellige slags hjem sammen og prøve dem af i fællesskab. 

Sørg for, at den e væske i forfærdelige passer til begge jeres e cigaretter, så I ikke behøver at dele sammen med e cigaret. Det kan nemlig hurtigt bliver meget uhygiejnisk. 

Når man på den måde deler udgifterne sammen med en ven, så bliver det hurtigt en del mere økonomisk overskueligt at eksperimentere med forskellige e væske. Så deler man nemlig udgifterne til både e juicen og selve forsendelsen.  

Hvis der er en af jer, som rigtig godt kan lide den e væske, som I har fået fat i, og den anden ikke kan det, så kan I enten vælge at aftale, at vedkommende skal betale alle udgifterne til den e juice. Men I kan også bare vælge at aftale, at den anden person får den næste e juice til sig selv, selvom vi begge to godt kan lide smagen af den. 

Kig på anmeldelserne 

Der er altså absolut nogle e væske, som er bedre end andre, og nogle smage er bare rigtig dårlig for de fleste. Undgå at foretage dig dumme valg, når du køber e juice hjem ved først at gå ind på nogle forskellige anmeldelse sider og se, hvad det er tidligere kunder har ment om lige præcis den e væske. På den måde kan du finde ud af hvilke e væske det er, du nok hellere vil holde dig fra.