Er du hoppet med på Reformer træning eller har du aldrig hørt om det før

Reformer træning

Kender du typen der altid hopper med på den nyeste trænings dille så snart den er kommet frem?

Har du allerede hørt om Reformer træning, eller ved du overhovedet ikke hvad det er endnu, så læs med her og bliver klogere på hvorfor det hitter blandt alle aldersgrupper.

Vil du hellere straks i gang med at træne på den nye smarte måde, så hop ind på https://www.energii.dk/ og se om der er et Reformer hold der passer lige til dit temperament.

Hvad er reformer træning overhovedet.

Reformer træning kan kort sagt beskrives som pilates der er udført på en bænk. Ved første tanke lyder det måske lidt udfordrende at ligge på en bænk og udføre pilates øvelser, men det er knapt så kompliceret som det lyder.

Du ligger på en bænk der glider på et par skinner, og ved hjælp af fjedre og elastikker skaber reformeren modstand der er med til at træne alle dele af din krop på en blid måde.

Reformer træning er faktisk en gammel klassisk træningsform som var meget fremme i starten af 80’erne, og faktisk er det en ide der allerede blev opfundet for over 100 år siden, pga. et behov for mere skånsom træning.

I Dag er principperne og maskinerne til refomer træning  blevet opdateret til nutidens træning, og den viden som man har omkring muskelopbygning osv. Hvilket gør det til en super effektiv, blid og behagelig måde at træne på

Skånsom træning

Det gode ved Reformer træning er netop at træningen er skånsom, og derfor kan benyttes af stort set alle aldersgrupper, og uanset hvilke skavanker du måtte have.

Reformer træning belaster ikke dine led og dine knogler, da du nemt selv kan justere på modstanden. Har du f.eks. en gammel skade i dine hofte, skuldre , knæer, ryg eller andet, kan denne type træning være det helt rette for dig.

Man bestemmer nemlig selv belastningen og i hvor stor grad den enkelte øvelse skal udføres, og derfor kan man tage alle nødvendige personlige skånehensyn.

Træn alene eller sammen

Hvis man har lyst så kan man sagtens træne alene med reformer træning, lige så snart man er blevet sat ind i hvordan reformer træneren virker, og hvilke øvelser man kan lave.

Det er også muligt at have en egen reformer træner derhjemme, hvis man har svært ved at komme afsted i motionscenteret.

Ofte er det bare nemmere at føle sig motiveret og komme igennem træningen hvis man er en del af et hold, eller træner sammen med andre.

Der findes allerede en del forskellige hold der træner med reformer. De kan enten fokusere på bestemte muskelgrupper, puls, kondition, smidighed eller blot generel træning for en bestemt aldersgruppe, eller for klienter med særlige vanskeligheder eller skader der skal tages hensyn til.

Reformer træning er de seneste år kun vokset i popularitet, så der kommer hele tiden nye hold til og steder hvor du kan træne sammen med andre.