Står du overfor et huskøb? Allier dig med en advokat og få styr på alt det med småt

advokat huskøb

Et huskøb er det, mange bruger år på at spare sammen til, og det tager endnu længere tid at betale et huslån tilbage. Derfor er det vigtigt at alliere sig med en advokat, der sikrer sig, at alle dine rettigheder bliver overholdt ved huskøbet.

Huskøb er en stor beslutning

Et huskøb er det, mange mennesker bruger år på at betale, og samtidig også et valg, hvor vi ofte vælger det hjem, vi ønsker at blive gamle i, stifter familie, skabe en tilværelse, en oase, hvor vi kan tage hen, når vi ønsker at trække stikket og slappe af og skabe en masse minder. Derfor er det også vigtigt at selve huskøbet bliver en god succes, så du får den bedste start på det nye kapitel i dit liv.

Ejendomsmægleren er på sælgers side

Ved huskøbet vil du møde en ejendomsmægler, der på hussælgerens side, så skader, fejl og mangler kan derfor blive italesat på en måde, så problemet virker mindre end det er. Derudover vil ejendomsmægleren også forsøge at sælge huset til den højeste pris muligt. Med en advokat huskøb er du sikret at alt det, man normalt overser eller glemmer, bliver gennemgået. Det gælder blandt andet en dialog mellem din bank og dig, en gennemgang af købsaftalen, godkendelse af handlen – dette betyder, at alt lige fra tilsynsrapporten og alt hvad der ligger dertil bliver gennemgået og tjekket, så du ikke får nogle ubehagelige overraskelser efter overdragelse af huset og meget mere.

advokat huskøb

Spar penge på huskøbet med en advokat

Som før nævnt er ejendomsmægleren på sælgerens side og vil forsøge at sælge huset for den højeste pris muligt. En advokat er derimod på din side, og ved advokatens hjælp kan du spare en masse penge. Det sker på baggrund af, at advokaten kan, ved hjælp af en gennemført tilsynsrapport, grundig gennemgang af huset og meget mere finde juridiske grundlag for en reduktion af prisen. Dermed kan det godt være, at det koster lidt at hyre en advokat, men de besparelser, advokaten kan skaffe, kan ende med at blive større end udgifterne hos advokaten

Jura ved overdragelse

Der er en masse juridiske ting, der skal klares ved køb og overdragelse af et hus. Skødet, som er det digitale dokument, der skal tinglyses ved køb og salg af ejendom, skal ordnes. Der er dertil også en masse papirer, der skal underskrives og en masse juridisk arbejde, der skal ordnes. For den gennemsnitlige person, der ikke har læst jura på universitetet, kan det være en stor mundfuld, og det er derfor en rigtig god ide at alliere sig med en specialist på området. Dermed sikrer du dig, at der hverken er fejl i de papirer, du underskriver, eller der er noget du overser, før du overtager huset. Et huskøb er et af de største beslutninger, vi tager i vores liv, og det er derfor meget vigtigt at det bliver gjort grundigt om med omhu.