Pokaler i fodboldklubben er en fantastisk ide

sportstrofæ

Det kan være en god idé at uddele pokaler og medaljer til fodboldafslutningen. Det kan give mere selvtillid til spillerne, der stolt kan vise deres pokal frem. Fodboldklubben kan købe pokaler med gravering, hvor spillerens navn kan stå på. I fodboldklubben kan I diskutere om de yngste fodboldspillere hver skal have en medalje, mens årets spiller bliver kåret blandt de ældre fodboldhold. Det kan være med til at give et ekstra selvtillidsboost, når spillerne modtager sådan en medalje. 

Selvtillid til spillerne

Klubben kan vælge at give en medalje til hver af de yngste fodboldspillere til afslutningsfesten. Det kan være med til at give dem ekstra selvtillid, når de modtager deres egen medalje. Det kan desuden give dem modet til at fortsætte med at spille fodbold. Når de yngste spillere kommer hjem, kan de stolt placere medaljen på værelset, så de altid bliver mindet om den gode fodboldafslutning.

På de ældre fodboldhold kan træneren for de forskellige hold udkåre årets spiller. Her kan årets spiller modtager en pokal med indgraveret navn. Fodboldklubben kan finde pokaler med gravering på https://www.pokalbutikken.dk/. Det kan også være, at I som fodboldklub går meget op i at opdrage gode spillere. Derfor kan der også være en pokal til årets fair-player. Det vil opfordre spillerne til at spille gode og fair kampe, når de går på banen.      

fodbold pokal

Et evigt minde

Pokaler med gravering kan have en stor betydning for klubbens spillere. Medaljerne kan hænge på værelset og minde fodboldspillerne om deres fine præstationer. Pokalerne kan minde spillerne om den gode fodboldafslutning, hvor de fik den betydningsfulde pokal. Både pokalerne og medaljerne kan pynte flot på værelset, og spillerne kan stolt vise det frem til familie og venner. 

Pokalen kan også være med til at motivere spillerne. Når spillerne får pokalen som årets spiller eller årets fair-player, får de måske lyst til at vinde den året efter. Det kan motivere spillerne til at yde deres bedste, når de går på fodboldbanen. Desuden er fair-playerpokalen med til at opmuntre spillerne til at være gode ved hinanden og modspillerne.

Klubbens egen vandrepokal

Klubben kan vælge at få lavet deres egen vandrepokal, der går fra hold til hold. Når I bestiller pokaler med gravering, kan I få lavet en ekstra med klubbens logo på.

Til fodboldafslutningen kan der være en lang række konkurrencer, hvor holdene dyster mod hinanden. Det kan være i forskellige discipliner, så det ikke kun er de fysisk stærke hold, der vinder. De forskellige konkurrencer behøver ikke at have noget med fodbold at gøre, men konkurrencerne skal få holdene til at samarbejde. Det kan også være med til at ryste holdene bedre sammen.

En af konkurrencerne kan være Kims leg, hvor der gemmes mange forskellige genstande under et tæppe. Deltagerne har nu 30 sekunder til at se på alle tingene under tæppet. Når tæppet bliver lagt over tingene, skal deltagerne skrive alle de ting op, som de kan huske. Vinderen er dem, der kunne huske flest rigtige ting. 

Ved hver konkurrence tælles der point op, og den samlede vinder får vandrepokalen. Vinderholdet kan få deres holdnavn indgraveret i pokalen.