Giv dit hjem et sundere indeklima med en Tatami måtte

tatami

Hvis du gerne vil skabe et sundere indeklima i dit hjem, kan du overveje at belægge det med en Tatami måtte. Måtten er fremstillet af risstrå, der kan optage kuldioxid. Derudover giver måtten dig også et mere behageligt gulv samtidig med, at den også er både fugt- og temperaturregulerende. Til sammen giver det dig et langt bedre indeklima. Vælg derfor en Tatami måtte, hvis du gerne vil have et sundt og komfortabelt gulv i dit hjem.

Du kan anvende en Tatami måtte i alle hjem

Oprindeligt blev en Tatami måtte anvendt på hele gulvet i japanske hjem. Siden da har resten af verden også fået øjnene op for måtternes store alsidighed. Blandt andet bliver måtterne flittigt anvendt i Vesten som enten sengebunde eller træningsgulve.

En original Tatami måtte vil først fremstå i grønne nuancer. Sidenhen vil måtten blive modnet, hvorved den vil få en mere gullig farve. Derfor er måtten også et fortræffeligt valg, hvis du gerne vil skabe et lyst udtryk i dine rum.

Måtterne er naturligvis også fantastiske til dig, der gerne vil have et østligt inspireret hjem. Ligesådan er måtterne også et godt valg, hvis du har et større rum. Her kan måtterne hjælpe med at skabe balance i rummet på en harmonisk facon.

Øg sikkerheden på børneværelset med en Tatamimåtte

Hvis du har børn, kan en Tatami måtte også være en fantastisk idé på deres værelser. Måtterne er nemlig meget behagelige og bliver også anvendt til kampidræt. Derfor kan du med fordel også lægge dem på dine børns værelse. Hvis dine børn leger vildt og kommer til at falde, vil måtterne gøre faldet mere blødt.

Mere viden om Tatamimåtter

Tatamimåtter er som nævnt fremstillet efter traditionelle, japanske metoder. Det betyder helt konkret, at måtterne består af risstrå og syninger. Det er netop også måtternes opbygning af naturlige materialer, der giver måtten alle sine fordele.

En Tatami måtte er fremstillet på traditionel japansk vis. Derfor består måtten af risstrå og syninger. Det er netop måttens naturlige opbygning, der giver dig et bedre indeklima. Blandt andet optager måtten kuldioxid, hvilket giver dig en bedre iltkoncentration i rummet. Derudover er måtten også fugtregulerende, hvilket hjælper med at skabe et mere komfortabelt rum. Endeligt er måtten også temperaturregulerende. Det betyder, at dit gulv vil være varmt om vinteren og køligt om sommeren.

Som en ekstra bonus er måtten også mølsikker. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig for, om måtten bliver angrebet af insekter. Det er den garderet imod.

Derfor skal du vælge Tatami måtter til dit hjem

Hvis du gerne vil have et sundere og bedre indeklima, er der god grund til at vælge Tatami måtter til dit hjem. Måtterne har nemlig flere forskellige egenskaber, der alle hjælper med at skabe et bedre indeklima i dit hjem.

Derudover har måtterne en stor æstetisk fordel. Med deres naturlige og varme udtryk kan du anvende dem, hvis du har en minimalistisk indretningsstil. Du kan naturligvis også anvende måtterne, hvis du gerne vil skabe et østligt inspireret udtryk i dit hjem.