En sund og lækker frokostpause

frokostpause

Skal man motivere sine medarbejdere til at yde en høj arbejdsindsats så er det godt at give dem noget at være glad for. Et godt arbejdsmiljø er en ting, men er man et sted, hvor der er meget run på, så kan arbejdsmiljøet stadig være ganske fint og alligevel ramme medarbejderne på humøret.

Her handler det om at trække folk til og finde et samlingspunkt, hvor alle kolleger mødes og har en god snak om alt muligt andet end de ting, der stresser på arbejdet. Her er det naturligvis pauserne, der skal fungere som et samlingspunkt, og vigtigst af alt vil være frokostpausen, da den både er den længste og der, hvor man ved, hvad man skal tage sig til.

Lækker frokostordning

Problemet med mange virksomheder i København er, at der er mange madsteder rundt i byen. At gøre spisepausen til et samlingspunkt vil altså kræve, at man får lavet en form for frokostordning København. Ved at vælge en lækker frokostordning, der garanterer sunde og friske råvarer, så viser man, at man faktisk tænker på sine medarbejdere, og man giver dem muligheden for at spise sammen fælles, frem for at sprede sig ud iblandt de nærliggende grill og madsteder.

Fordi spisningen bliver en fællesaktivitet, så får man også opbygget en større følelse af, at man er en del af et team; at skønt ens opgaver er meget stående ovre i et hjørne og passe sig selv med en kop kaffe i ny og næ, så der man faktisk en del af en større proces eller et større virke, som får det hele til at fungere.

Man begynder at forstå hinanden bedre, og du som leder vil også få en større indsigt i, hvad der foregår i medarbejderens liv, så du nemmere kan opbygge en plan, der giver en medarbejder, der ligger ned, tid til at komme op på hesten, uden at det nødvendigvis skal sænke virksomhedens produktivitet.

frokost med kontoret

Vær lokal

Når du vælger en frokostordning, så er det også godt at gøre det lokalt. Ved at byde ind på det lokale marked, så kommer der en særlig form for fællesskab med området. Man får et indblik i, hvilke kanter ens mad kommer fra, og man vil kunne tage derud og se de vidunderlige marker stå frisk og klar til høsten.

Når man handler lokalt eller bruger frokostordninger, der gør det, så skaber det også en form for tryghed. Man har en ramme for, hvor ens mad har været, og det øger tilliden til at alt man får, er i orden, frem for at være blevet fyldt med alle mulige ting, som ikke er lige velset blandt folket.

Man giver med andre ord både en tryghed til sit personale, giver dem en mulighed for at være fælles om noget, og man kommer til at lære hinanden langt bedre at kende. Alt dette vil sætte sig i motivationen og arbejdslysten, hvilket går videre til produktiviteten.