Bliv stærk og slank med proteinpulver

proteinpulver

Vi hører det hele tiden – proteiner er godt for kroppen, de giver større muskler, de slanker og er sunde. Dertil er det ikke de fleste, som får nok proteiner igennem deres kost. Heldigvis kan man nemt få proteiner ind i kroppen via proteinpulver, som for eksempel kan kommes i en smoothie, drikkes rent med mælk eller vand og meget andet. Proteinpulver kan også drikkes af alle – ikke blot af bodybuildere- og atleter, da det er alle, som skal bruge proteiner for at have en velfungerende krop. Du kan læse mere om proteinpulvere på Only Approved Supplements’ hjemmeside og finde den smagsvariant og type af protein, som passer bedst til dig og dit liv. 

Hvordan får jeg større muskler med proteinpulver? 

Du har sikkert læst, at proteinpulver kan hjælpe dine muskler med at blive større og stærkere? Dette er korrekt, da muskler faktisk er opbygget af proteiner. Dertil kan det være til gavn at indtage proteinpulver, hvis man ikke får nok proteiner igennem sin kost i forvejen, eller hvis man træner meget. Dog er det ikke altid, det kan ses på ens muskelmasse med det samme, hvis man i forvejen indtager meget protein via ens almindelige mad. Dog er det vigtigt, at man vælger proteinpulver af høj kvalitet, så ens muskler og krop får de bedste proteiner og aminosyrer (byggestenene til nye proteiner), så man holder sin krop velernæret og sund. Altså kan du få større muskler med proteinpulver, hvis du indtager det sammen med eller efter din træning. 

Kan jeg virkelig blive slankere af proteinpulver? 

Ja, man kan godt blive slankere af proteinpulver, da proteiner mætter en del mere en for eksempel kulhydrater eller sukker gør. Derfor er proteiner gode til at give dig en mæthedsfølelse i lang tid, så du undgår trang til sukker og kulhydrater i løbet af din dag. Kroppen bliver altså ikke så hurtigt sulten igen efter indtagelse af proteinpulver, hvor du så i det store billede indtager færre kalorier, end du indtager, hvilket fører til et vægttab. Samtidigt kan proteiner være med til at give din forbrænding et skub, så du forbrænder flere kalorier i minuttet uden at lave noget, end du ville gøre uden proteinerne. Der er også lavet undersøgelser, som viser, at folk der indtager proteinpulver eller proteiner fra kosten spiser færre kalorier i løbet af dagen, end folk der ikke spiser nok proteiner. 

Hvornår skal jeg så indtage proteinpulverne? 

Der er mange forskellige måder at indtage sin proteinpulver på. Hvis man i forvejen får nok proteiner igennem sin kost, er det mest effektive at indtage proteinpulverne efter sin træning. Det kan både være intervaltræning eller træning med vægte, som kan gavne af et skud proteinpulver til at genopbygge de nedbrudte muskler med. Hvis man gerne vil tage proteinpulver på en dag, man ikke træner, kan det i stedet være en god ide at indtage pulveret i sin morgenmad – for eksempel i en smoothie. Så får kroppen et skud proteiner og aminosyrer, som giver kroppen et boost, inden den skal i gang med dagens arbejde og gøremål.