Skal du endelig have ordnet hår?

Frisør Hillerød

Efter en lang og hård karantæne, er Danmark endelig åbnet op igen. Frisør- og neglesaloner har åbnet op igen, samt træningscentre, og nattelivet; du har nu muligheden for endelig at kunne forkæle dig selv med en tur til frisøren. Så skal du bare finde en du kan stole på, og som sørger for at du får lige præcis hvad du vil have; en frisør der tilbyder en hyggelig atmosfære og lytter til dine ønsker, men stadig tager udgangspunkt i dit hårs tilstand og din hudfarve, når du skal i stolen.

Det moderne og det klassiske

Frisør Hillerød er en frisørsalon, der sørger for at holde sig opdateret på tidens trends, men samtidigt har forståelse for det klassiske look. Kreativitet og modebevidsthed er en stor prioritet.

Apropos prioriteter, har mange ikke gode erfaringer med frisører; dette skyldes ofte miskommunikation, da frisøren muligvis ikke har oplyst kunden om hvad der realistisk har kunnet lade sig gøre, eller ikke har uddannet sig om tidens trends.

Al dette kan være med til at afskrække en, og derfor er det vigtigt at etablere god kommunikation mellem kunde og frisør, så hverken kunde eller frisør bliver efterladt med dårlig smag i munden.

Det er noget som Frisør Hillerød er bevidste om, og derfor er det førsteprioriteten at have dig i fokus og lytte til dine ønsker; og frisørerne tager altid udgangspunkt i din ansigtsform og hårtype, når de sammen med dig, skal finde ud af hvordan din nye frisure skal være.

Uanset hvilken hårtype og ønsker du har, vil Frisør Hillerød være i stand til at vurdere og fortælle hvilke muligheder der er for at opfylde dine ønsker, så du får det bedst mulige resultat.

Derfor sørger de for at opfordre til en afslappet og hyggelig atmosfære, hvor du bliver forkælet.

Her får du nemlig muligheden for at læse hvad end stykke litteratur, om det er en bog eller et blad, mens du nipper til en kop varm kakao eller kaffe, mens du bliver set til af en af de mange utroligt kompetente frisører.

Specialister i farve- og stribeteknikker

Er du bekendt med balayage? Det er en fransk frihåndsteknik. Betegnelsen betyder ’fejning’ og beskriver hvordan farvet bliver påført håret. Det er langt fra alle der kan udføre denne komplicerede teknik, og derfor tager Frisør Hillerød det seriøst, når de mener at deres frisører kan denne teknik.

Så seriøst, at deres frisører tager til Italien hvert år for at blive opdateret i de nyeste trends og teknikker, så du kan få kun det bedste.

Frisør Hillerød sætter en ære i at kunne undervise andre frisører i balayage, da de brænder for kunsten; balayage-kurserne er kun en brøkdel af de mange kurser der tilbydes af Frisør Hillerød.

Salonen går meget op i deres fag og tager også imod mange elever der vil lære den svære farveteknik.

Kort sagt, kan Frisør Hillerød prale med en masse tilfredse kunder, som både taler positivt om salonen, og de lækre hårprodukter der alle indeholder naturlige ingredienser.