3 tips til at se præsentabel ud på arbejdet

Aiayu

Har du et job, hvor du har brug for at se præsentabel ud i tøjet? Så kan det være en fordel at have tøj på, hvor man udstråler integritet, stil og troværdighed. Det kan være at udtrykket klæder skaber folk her godt kan bruges, fordi vi også som mennesker bedømmer andre mennesker instinktivt ud fra, hvis vi vel at mærke ikke kender dem og er i en professionel relation til dem, ud fra deres tøj. Har man hullet, slidt og gammelt tøj på, er det svært at blive taget seriøst og virke professionel. Især hvis man har kunder, samarbejdspartnere og måske også er meget på i sit arbejde, hvor man afholder workshops, møder og seminarer. Udover dette gør tøjet tit, at man føler sig godt tilpas og dette smitter af på den udstråling, som man har. Hvis du har pænt og klassisk tøj på, vil du også virke mere selvsikker og troværdig. Så hæng på her, hvor vi guider til tre tips til at se præsentabel ud med tøj fra det kendte og klassiske tøjmærke aiayu.

Aiayu – Klassisk tøjmærke med varme trøjer

Tøjmærket Aiayu er et klassisk og stilfuldt tøjmærke, hvor du finder tøj af høj kvalitet, fordi tøjet er lavet af materialer af høj kvalitet. Her finder du for eksempel langærmede varme tynde trøjer af merinould, som du kan have på indenunder en flot strikhabit eller lang cardigan i cashmere eller uld. Dette er især godt om vinteren og efteråret, hvor du skal virke stilfuld og stadig kunen holde varmen. Det kan være, at du for eksempel arbejder med at tage rundt til kundemøder rundt omkring i landet og dermed stiger meget ind og ud af din bil. Her har du brug for at have noget varmt på og samtidig noget, der er klassisk og feminint.

Aiayu

Stilren med habit

Når du skal holde møder, seminarer eller workshops og skal se præsentabel ud, kan du med fordel have en flot habitjakke på i sort eller blå og derunder have en af de flotte og stilfulde skjorter på fra Aiayu. Der findes i farverne hvid og beige (safari look) og de er i materialer af høj og blød kvalitet som silke og bomuld. Det er altid flot at kombinere med et par habitbukser eller en nederdel, der går ned under knæet. Du kan holde farverne i lidt nedtonet stil, så du fremstår klassisk og pæn. Kombiner gerne hele outfittet med smukke, feminine øreringe i guld eller sølv og et par fine stiletter eller pumps i sort eller grå.

Safarilooket på jobbet

Du kan også, for at skille dig lidt ud fra alle de sorte habitter, tage en beige skjortebluse eller skjorte på fra Aiayu og skabe associationer til Karen Blixens ”Min afrikanske farm”. Dette tøj er sofistikeret, tidløst og giver hints om, at du er historisk vidende. Det kan især være en fordel, hvis du arbejder på et museum eller anden form for kulturinstitution.