2 Grunde til at du altid skal have en flaske pinot noir i rygsækken

pinot noir

Er du vindrikker? Hvis ikke kan du i så fald hurtigt blive det. Det handler bare om at komme i gang med at smage nogle forskellige typer vine. Et godt sted at starte er med en pinot noir. Denne drue er faktisk den allermest anvendte i den populære vinregion Bourgogne i Frankrig. Det betyder også, at du vil kunne finde den i nærmest samtlige supermarkeder, som besidder en vinafdeling. Men hvis du vil finde vine af lidt bedre kvalitet, bør du helt sikkert besøge en vinhandel. Der findes masser af vinforhandlere – både i fysisk form med en butik inde i byen, men særligt også på nettet. Typisk vil man endda kunne finde et langt større udvalg, når man besøger en webshop. Følg dette link for at finde bedste sortiment af pinot noir online. Men hvad skal du ellers vide om pinot noir? Læs med herunder og bliv meget klogere med to gode grunde til, at du altid skal have en flaske pinot noir i rygsækken.

1. Pep din næste middag op med et lækkert glas vin

Går du og planlægger en fællesmiddag for dine venner eller din familie? I så fald er der en masse ting, du skal have styr på. Først og fremmest bør du finde ud af, hvad dine gæster skal have at spise. Her er der flere faktorer, der kan spille ind. Hvor formelt er selskabet? Vil du imponere dine svigerforældre med en gourmetmiddag, eller vil du bare invitere dine venner på besøg til noget hygge. Derudover bør du også udvælge dine råvarer efter årstiden. Nogle typer ingredienser vil nemlig være sværere at få fat på om vinteren og omvendt om sommeren. Alt efter hvilken ret, du vælger at servere for dine gæster, kan du helt sikkert peppe retten op med et godt glas vin. Særligt pinot noir egner sig rigtig godt til de fleste retter. Den røde drue er let og sød i sin smag, og den er karakteriseret ved forfriskende aroma. Når du tager en tår af et glas pinot noir vil du kunne smage røde bær som ribs, hindbær, tranebær og jordbær samt skovbund og svampe.

god pinot noir

2. Gør din næste skovtur langt hyggeligere med en flaske pinot noir

Når vejret er godt, er noget af det bedste, man kan give sig til, at tage på en skovtur med sine venner. Inden skovturen bør du forberede dig godt og pakke en rigtig god madkurv. Her er det en super god idé, hvis der lige kan være plads til en flaske rødvin i kurven. Dette kunne for eksempel være en flaske pinot noir. Du kan være sikker på, at alle deltagerne til skovturen kommer til at blive ellevilde, når du lige pludselig trækker flasken op ad kurven. Det er bare ekstra vigtigt, at du så også husker glas og særligt en proptrækker.